KV Lemmer heeft door de jaren heen voornamelijk op afdelingsniveau gespeeld. Na de oprichting kwam KV Lemmer uit in de derde klasse afdeling Friesland en werd meteen kampioen. In de jaren daarna wist KV Lemmer nog vele malen kampioen te worden en te promoveren naar de eerste klasse afdeling Friesland en in die contreien heeft KV Lemmer lange tijd gekorfbald. Vaak eerste klasse Friesland en soms tweede klasse Friesland.

 

 

Ook de jeugd van KV Lemmer was succesvol. De grote hoeveelheden jeugdleden betekende dat er veel gewonnen werd en dat het niveau steeg. In 1988 werden de puppillen van KV Lemmer zelfs kampioen van Friesland en in de jaren daarna werd er goed en op hoog niveau (hoofdklasse) gekorfbald door de Lemster jeugd. Dit had ook gevolgen voor de senioren want in 1995 wist KV Lemmer voor het eerst te promoveren naar de derde klasse van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV). In de jaren daarna jojode KV Lemmer vaak tussen landelijk en afdelingsniveau.

 

Na de opdeling in districten was er geen sprake meer van landelijk- en afdelingsniveau en groeide KV Lemmer langzaam uit naar een stabiele derdeklasser. Door het verlies van spelers, door werk en studie, heeft KV Lemmer in 2006 een stap terug moeten doen en nu komt het uit in de vierde klasse waar met een sterk verjongd eerste de weg omhoog weer wordt gezocht.