Op vrijdag 23 april heeft KV Lemmer een korfbal clinic verzorgd voor alle leerlingen van obs De Meerpaal. De leerlingen hebben een korte kennismaking met korfbal gekregen, en bovendien veel plezier gehad! Het leukste van korfbal is dat je met jongens en meisjes samen speelt!

 

Proeftrainen!

Wil jouw kind graag weten of korfbal echt zó leuk is?!? Kom dan 3 keer gratis trainen bij KV Lemmer!
We trainen en spelen op het veld op Sportpark Lemstervaart aan de Fregat 36A.
Voor de specifieke trainingstijden voor kinderen van 6 t/m 16 jaar oud vragen we je om een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan de informatie die bij jouw kind past.

 

Kangoeroe Klup:

Voor kinderen vanaf 3 jaar die nog niet willen korfballen maar wel spelenderwijs kennis willen maken hebben we de Kangoeroe Klup. Deze trainingen zijn 1x in de 3 a 4 weken op de zaterdagochtend. Deze ochtend is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 6 jaar oud.
Wil je een keer meedoen? Kom dan langs op de volgende data:
- 1 mei
- 15 mei
- 12 juni
- 26 juni
Deze trainingen zijn van 10.00-11.00 uur op het veld. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vond jouw kind het na 3 keer trainen nog steeds erg leuk? Dan kan hij/zij lid worden. Hij/zij kan daarna ook mee doen aan de wedstrijden op de zaterdagochtend.
Het enige wat hij/zij dan nog nodig heeft is een paar sportschoenen (op het veld met noppen) .
Een wedstrijdtenue krijg je in bruikleen van de vereniging vanuit het kledingfonds (€13,- per jaar).

 

De contributiebijdragen:

Kangoeroes / Welpen (3-6 jaar)

Slechts € 2,00 per maand

Pupillen (7-12 jaar)

€ 8,00 per maand

Aspiranten (13-15 jaar)

€ 8,00 per maand

 

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tot snel!

Hoofdsponsoren:

Kledingsponsor:

Wij zijn aangesloten bij:

K.V. Lemmer