Zoals elk jaar, organiseren we ook dit jaar weer de potgrondactie vanuit korfbalvereniging Lemmer. Door corona zijn ook wij genoodzaakt onze actie op een andere manier te organiseren. Dit jaar kunt u uw bestellen plaatsen op onze speciale website voor deze actie: https://potgrond.kvlemmer.nl . Bestellen kan tot 7 maart 2021. 

Lukt het bestellen niet? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op de webshop.

Hartelijk dank voor uw bestelling!

Na 3 jaar neemt KV Lemmer afscheid van Henk Steunebrink als hoofdtrainer. Ook legt Johan Lammers als coach van Lemmer 2 zijn taak neer. We bedankt hun voor hun inzet en hopen ze graag volgend seizoen aan de bar of langs de lijn weer tegen te komen.

Met trots delen we jullie mee dat Jan Wagenaar het stokje over neemt, en als hoofdtrainer komend seizoen bij KV Lemmer aan de slag gaat. Jan heeft in de zaal nog enkele wedstrijden van zowel Lemmer 1 als Lemmer 2 kunnen zien en verheugt zich naar eigen zeggen op komend seizoen. Over de invulling van de coach van Lemmer 2 is de TC nog in gesprek. Jan Wagenaar zal zich in de komende Woelige Bodem uitgebreid aan de club voorstellen. 

Ben je, zodra de COVID-19 maatregelen dit weer toelaten, op zoek naar oefenwedstrijden? Neem dan vooral contact op met onze technische commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van het inplannen van oefenwedstrijden met Lemmer 1 en/of Lemmer 2.