De hele maand juni staat bij KV Lemmer in  het teken van vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen is welkom dus neem allemaal je vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje, klasgenoot, buurjongen of buurmeisje mee naar de trainingen. Alle vriendjes en vriendinnetjes die meedoen krijgen een waardebon om, indien zij lid worden in september nog 3x gratis mogen meetrainen.

Ook de gehele maand juni mag iedereen gratis meetrainen.

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met de ledenwerving (zie foto in artikel)

Ben je, zodra de COVID-19 maatregelen dit weer toelaten, op zoek naar oefenwedstrijden? Neem dan vooral contact op met onze technische commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van het inplannen van oefenwedstrijden met Lemmer 1 en/of Lemmer 2.

De verkoop van potgrond, tuinaarde en kalk is gesloten. Hartelijk dank voor alle bestellingen en komende zaterdag, 20 maart, bezorgen we uw bestelling bij u thuis. Uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen voor zowel uw alsook onze gezondheid.

Na 3 jaar neemt KV Lemmer afscheid van Henk Steunebrink als hoofdtrainer. Ook legt Johan Lammers als coach van Lemmer 2 zijn taak neer. We bedankt hun voor hun inzet en hopen ze graag volgend seizoen aan de bar of langs de lijn weer tegen te komen.

Met trots delen we jullie mee dat Jan Wagenaar het stokje over neemt, en als hoofdtrainer komend seizoen bij KV Lemmer aan de slag gaat. Jan heeft in de zaal nog enkele wedstrijden van zowel Lemmer 1 als Lemmer 2 kunnen zien en verheugt zich naar eigen zeggen op komend seizoen. Over de invulling van de coach van Lemmer 2 is de TC nog in gesprek. Jan Wagenaar zal zich in de komende Woelige Bodem uitgebreid aan de club voorstellen.