Ook dit jaar heeft Korfbalvereniging Lemmer weer haar jaarlijkse potgrondactie. U kunt via de korfbalvereniging potgrond, tuinaarde of kalk bestellen. Met deze actie steunt u niet alleen de korfbalvereniging, maar ook uw eigen portemonnee. De korfbalvereniging koopt de producten namelijk rechtstreeks af fabriek en kan u daarmee de producten tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Ook biedt de korfbalvereniging u het gemak dat de producten geheel gratis bij u worden thuisgebracht.

Lees meer...

Onderstaand de trainingstijden van de jeugdteams van KV Lemmer.

Lemmer A1
14 t/m 17 jaar.
Maandag 18:45 - 19:45 uur.
Donderdag 20:00 - 21:30 uur.
Trainer: Henk Steunebrink.

Lemmer C1 en C2
12 t/m 14 jaar.
Maandag 18:30 - 19:30 uur.
Donderdag 18:30 - 19:30 uur.
Trainers: Joaly, Marinus, Johan en Fokke Rein.

Lees meer...

Vrijdag 18 april wordt er voor de leerlingen van de basisscholen in Lemmer de Koningsspelen Lemmer 2018 georganiseerd. Op deze dag krijgen de leerlingen van groep 5,6,7 en 8 diverse clinics aangeboden. Ook K.V.Lemmer is dit jaar weer aanwezig met 8 vrijwilligers om een clinic Korfbal te verzorgen. Alles aspecten van het korfbalspel komen hierbij kort aan bod. Denk hierbij aan gooien en vangen, schieten en partij spelen met elkaar.

Lees meer...

We hebben op dit moment een speciale actie voor het Schoolkorfbal:

Meld je aan als nieuw jeugdlid bij onze vereniging en sport 3 maanden gratis!*

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 mei 2018! Meer informatie ontvang je tijdens het Schoolkorfbal toernooi of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Lees meer...

Het was weer een dolle boel zaterdagochtend op het veld. Het zonnetje scheen al vroeg waardoor het de perfecte ochtend was voor de eerste Kangoeroe training. En deze keer in het thema van Pasen!

Met maar liefst 11 Kangoeroes deden we spelletjes als Paastikkertje, puzzelstukjes overbrengen over hindernissen, paaseieren schieten en wortels gooien. En toen kwam de Paashaas, want zij had eieren verstopt en die mochten we gaan zoeken! 

Lees meer...