Op woensdag 12 augustus organiseert K.V.LEMMER een CLINIC tijdens de KINDERSPORTWEEK van De Fryske Marren!

We starten om 10.00 uur voor iedereen uit groep 1 t/m 4 en om 14.00 uur voor iedereen uit groep 5 t/m 8. We organiseren dit op het veld bij onze accommodatie in de Lemstervaart.

 

Iedereen is welkom, maar vol=vol! 

Je moet je dus van te voren wel aanmelden via De Fryske Marren. En dat is heel simpel! Klik op de link en geef je op: https://sportbedrijfdefryskemarren.nl/zomersportweek/

 

Maak kennis met korfbal door mee te doen aan onze clinic! K.V.Lemner heeft plezier hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk dat het sportplezier ook in de vakantie voortgezet kan worden. 

We doen leuke activiteiten waarbij je o.a. leert om te scoren door te schieten op de korf, maar ook o.a. rennen, springen en samenspelen. 

Waarom is korfbal zo leuk? Het is een gemengde sport dus jongens en meisjes spelen samen. Het is een teamsport dus je leert goed samenwerken en het is super gezellig. Het is een zaal- en veldsport, dus nu spelen we op het gras en in de winter in de sporthal. Onze korfbalvereniging voelt als familie, je kent elkaar goed en ziet elkaar veel. En Nederland is de beste in korfbal! 

Dus kom bij ons langs om korfbal te ontdekken en plezier te maken!

 

Tot dan!

Hoofdsponsoren:

Kledingsponsor:

Wij zijn aangesloten bij:

K.V. Lemmer