Ook dit jaar heeft Korfbalvereniging Lemmer weer haar jaarlijkse potgrondactie. U kunt via de korfbalvereniging potgrond, tuinaarde of kalk bestellen. Met deze actie steunt u niet alleen de korfbalvereniging, maar ook uw eigen portemonnee. De korfbalvereniging koopt de producten namelijk rechtstreeks af fabriek en kan u daarmee de producten tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Ook biedt de korfbalvereniging u het gemak dat de producten geheel gratis bij u worden thuisgebracht.

Lees meer...

Wil jij graag weten of korfbal echt zó leuk is?!? Kom dan 3 keer gratis trainen!

We trainen en spelen op het veld op Sportpark Lemstervaart aan de Fregat 36A.

 

Lees meer...

Onderstaand de trainingstijden van de jeugdteams van KV Lemmer.

Lemmer A1
14 t/m 17 jaar.
Maandag 18:45 - 19:45 uur.
Donderdag 20:00 - 21:30 uur.
Trainer: Henk Steunebrink.

Lemmer C1 en C2
12 t/m 14 jaar.
Maandag 18:30 - 19:30 uur.
Donderdag 18:30 - 19:30 uur.
Trainers: Joaly, Marinus, Johan en Fokke Rein.

Lees meer...

We hebben op dit moment een speciale actie voor het Schoolkorfbal:

Meld je aan als nieuw jeugdlid bij onze vereniging en sport 3 maanden gratis!*

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 mei 2018! Meer informatie ontvang je tijdens het Schoolkorfbal toernooi of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Lees meer...

Woensdagavond 18 april j.l. kregen de jeugdtrainers van KV Lemmer een clinic van Kees Vlietstra (bonds-coach Jong Oranje) over technisch kader en beleid.

Een aantal leden van de verenigingen KV Heerenveen, KV Wit-Blauw, KV Westergo, KV DIO, ZKC’19 en KV Mid-Fryslan waren ook bij deze clinic op de accomodatie van Lemmer aanwezig.

Lees meer...

Vrijdag 18 april wordt er voor de leerlingen van de basisscholen in Lemmer de Koningsspelen Lemmer 2018 georganiseerd. Op deze dag krijgen de leerlingen van groep 5,6,7 en 8 diverse clinics aangeboden. Ook K.V.Lemmer is dit jaar weer aanwezig met 8 vrijwilligers om een clinic Korfbal te verzorgen. Alles aspecten van het korfbalspel komen hierbij kort aan bod. Denk hierbij aan gooien en vangen, schieten en partij spelen met elkaar.

Lees meer...

Het was weer een dolle boel zaterdagochtend op het veld. Het zonnetje scheen al vroeg waardoor het de perfecte ochtend was voor de eerste Kangoeroe training. En deze keer in het thema van Pasen!

Met maar liefst 11 Kangoeroes deden we spelletjes als Paastikkertje, puzzelstukjes overbrengen over hindernissen, paaseieren schieten en wortels gooien. En toen kwam de Paashaas, want zij had eieren verstopt en die mochten we gaan zoeken! 

Lees meer...

Afgelopen zaterdag presenteerde de selectie van Korfbalvereniging Lemmer hun nieuwe wedstrijdtenue. 

Voor de kenners is het erg leuk om te zien dat bij het nieuwe ontwerp gekeken is naar het tenue van vroeger. Dat ontwerp is weer terug gehaald en in een nieuw jasje gestopt. Een prachtige opvallende rode kleur kenmerkt de kracht van de vereniging in combinatie met de pure sneeuw-witte kleur. 

Naast het nieuwe wedstrijdtenue zal de vereniging binnenkort ook te zien zijn in nieuw ontworpen trainingspakken en in dezelfde kledinglijn andere merchandising artikelen. K.V.Lemmer hoop zo de vereniging beter zichtbaar te maken in Lemmer en omstreken om zo meer herkenbaarheid te krijgen.

Lees meer...

Hoofdsponsoren:

Kledingsponsor:

K.V. Lemmer