Wil jij graag weten of korfbal echt zó leuk is? Kom dan 3 keer gratis trainen!

We trainen en spelen op het veld op Sportpark Lemstervaart aan de Fregat.

Lees meer...

 

Op vrijdag 21 april geeft K.V. Lemmer een korfbal clinic tijdens de Koningsspelen. Deze dag is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen uit Lemmer. K.V. Lemmer doet mee aan de activiteiten voor groep 3,4,5 en 6.

Alle kinderen mogen hierna 3 keer GRATIS komen trainen om korfbal nog meer te ontdekken! Dit kan op het korfbalveld op Sportpark Lemstervaart aan de Fregat. 

Lees meer...

Op 13 en 27 mei hebben we weer de Kangoeroe Klup op het korfbalveld. De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Op de kangoeroe trainingen doen de kinderen veel spelletjes waarbij ze alle vaardigheden van de kangoeroe leren zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Deze vaardigheden horen ook allemaal bij korfbal.

 

Ben je 3 t/m 6 jaar en lijkt het je leuk om bij de Kangoeroes mee te trainen? Kom dan langs op de volgende data:

- 13 mei: 11.15-12.00 uur

- 27 mei: 10.15-11.00 uur

De eerste 3 trainingen mag je gratis proberen, de contributie is daarna slechts €10,50 per jaar! Meer informatie kun je aanvragen bij Amarins Kortstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Korfbalvereniging Lemmer biedt in de periode van 27 februari t/m 4 maart aan:

POTGROND

- 1 zak (40 liter)  voor   3,50 euro

- 4 zakken          voor 12,00 euro

- 10 zakken          voor 27,50 euro

- Tuinaarde 5 zakken   voor 12,00 euro 

KALK

- Duurzame organische eierkalk (emmer 10 kilo) voor 5,00 euro

BEZORGING

De potgrond wordt gratis bij u thuis bezorgd op zaterdag 18 maart 2017.

Lees meer...

Voor de eerste keer een echte wedstrijd spelen is toch wel heel spannend. Deze wedstrijd was tegen LDODK F3. Wat deden ze goed hun best. Helaas verloren ze deze wedstrijd met 5-3.

Lees meer...

In de streekderby moest KV Lemmer het opnemen tegen koploper Joure. Bij Joure lag de druk er duidelijk op terwijl Lemmer vrijuit kon korfballen omdat het wist dat eremetaal niet meer haalbaar is.

Lees meer...

Na een paar jaar trouwe dienst nemen KV Lemmer en Hans Harder afscheid van elkaar. Momenteel is Hans trainer en coach van Lemmer 1 en 2 en zal na het veldseizoen zijn werkzaamheden beëindigen. Hans wordt trainer-coach van het tweede bij KV CSL. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

Lees meer...

@KVLemmer