Korfbalvereniging Lemmer biedt in de periode van 5 t/m 10 maart aan:

POTGROND

- 1 zak (40 liter) voor 3,75 euro

- 4 zakken voor 13,00 euro

- 10 zakken voor 30,00 euro

TUINAARDE

- 1 zak voor 3,00 euro

- 5 zakken voor 13,00 euro 

KALK

- Duurzame organische eierkalk (emmer 10 kilo) voor 6,00 euro

Lees meer...

Eens in de twee/drie weken komt de Kangoeroe Klup op zaterdagochtend bij elkaar. De Kangoeroe Klup organiseert activiteiten voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot en met 6 jaar. Er worden verschillende spelvormen uitgezet voor de kinderen en andere leuke activiteiten georganiseerd. De kinderen van de Kangoeroe Klup maken zo al een beetje kennis met de sport korfbal. Maar ze leren met name spelenderwijs hun motoriek en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

 

Lees meer...

Voor de jeugd van K.V. Lemmer organiseert de Jeugd Commissie elke maand een activiteit. Plezier staat bij onze vereniging hoog in het vaandel, en we vinden het dan ook belangrijk dat de jeugd naast het korfbalplezier ook nog mag genieten van ander vertier.

Lees meer...

Op zaterdag 3 februari organiseert de vereniging weer een playbackshow! Een avond vol gezelligheid, plezier, enthousiasme en verrassende acts! De grote vraag is... Wie neemt er dit jaar de wisselbeker mee naar huis?!? 

Lees meer...

 

Wil jij graag weten of korfbal echt zó leuk is? Kom dan 3 keer gratis trainen!

We trainen en spelen op dit moment in sporthal 'De Hege Fonnen' en vanaf het voorjaar op het veld op Sportpark Lemstervaart aan de Fregat.

Lees meer...

 

Op vrijdag 21 april geeft K.V. Lemmer een korfbal clinic tijdens de Koningsspelen. Deze dag is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen uit Lemmer. K.V. Lemmer doet mee aan de activiteiten voor groep 3,4,5 en 6.

Alle kinderen mogen hierna 3 keer GRATIS komen trainen om korfbal nog meer te ontdekken! Dit kan op het korfbalveld op Sportpark Lemstervaart aan de Fregat. 

Lees meer...

Op 13 en 27 mei hebben we weer de Kangoeroe Klup op het korfbalveld. De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Op de kangoeroe trainingen doen de kinderen veel spelletjes waarbij ze alle vaardigheden van de kangoeroe leren zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Deze vaardigheden horen ook allemaal bij korfbal.

 

Ben je 3 t/m 6 jaar en lijkt het je leuk om bij de Kangoeroes mee te trainen? Kom dan langs op de volgende data:

- 13 mei: 11.15-12.00 uur

- 27 mei: 10.15-11.00 uur

De eerste 3 trainingen mag je gratis proberen, de contributie is daarna slechts €10,50 per jaar! Meer informatie kun je aanvragen bij Amarins Kortstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Voor de eerste keer een echte wedstrijd spelen is toch wel heel spannend. Deze wedstrijd was tegen LDODK F3. Wat deden ze goed hun best. Helaas verloren ze deze wedstrijd met 5-3.

Lees meer...

@KVLemmer