Op woensdag 12 augustus organiseert K.V.LEMMER een CLINIC tijdens de KINDERSPORTWEEK van De Fryske Marren!

We starten om 10.00 uur voor iedereen uit groep 1 t/m 4 en om 14.00 uur voor iedereen uit groep 5 t/m 8. We organiseren dit op het veld bij onze accommodatie in de Lemstervaart.

Ben je, zodra de COVID-19 maatregelen dit weer toelaten, op zoek naar oefenwedstrijden? Neem dan vooral contact op met onze technische commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van het inplannen van oefenwedstrijden met Lemmer 1 en/of Lemmer 2.

Na 3 jaar neemt KV Lemmer afscheid van Henk Steunebrink als hoofdtrainer. Ook legt Johan Lammers als coach van Lemmer 2 zijn taak neer. We bedankt hun voor hun inzet en hopen ze graag volgend seizoen aan de bar of langs de lijn weer tegen te komen.

Met trots delen we jullie mee dat Jan Wagenaar het stokje over neemt, en als hoofdtrainer komend seizoen bij KV Lemmer aan de slag gaat. Jan heeft in de zaal nog enkele wedstrijden van zowel Lemmer 1 als Lemmer 2 kunnen zien en verheugt zich naar eigen zeggen op komend seizoen. Over de invulling van de coach van Lemmer 2 is de TC nog in gesprek. Jan Wagenaar zal zich in de komende Woelige Bodem uitgebreid aan de club voorstellen.

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoofdsponsoren:

Kledingsponsor:

Wij zijn aangesloten bij:

K.V. Lemmer