Na een paar jaar trouwe dienst nemen KV Lemmer en Hans Harder afscheid van elkaar. Momenteel is Hans trainer en coach van Lemmer 1 en 2 en zal na het veldseizoen zijn werkzaamheden beëindigen. Hans wordt trainer-coach van het tweede bij KV CSL. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

 

Het bestuur en technische commissie van Korfbalvereniging Lemmer is dan ook verheugd binnen een korte periode de gewenste vervanger te hebben gevonden. Miente Steensma uit Hemrik is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van de selectie van de Lemster korfbalvereniging.

De korfbalfanatieke en ervaren Steensma is op dit moment met zijn vierde seizoen bezig bij korfbalvereniging DES uit Norg en heeft hier de afgelopen seizoenen kunnen bouwen aan een succesvolle spelersgroep. In de periode daarvoor was Steensma actief als trainer/coach bij onder andere Kinea, Lintjo, Wez Warber en VZK. Ook bij deze korfbalverenigingen was Steensma succesvol en viel hij op door zijn eigen korfbalvisie, waar “het collectief” centraal stond.

KV Lemmer is blij dat Steensma eindverantwoordelijk wordt voor de selectie. Beide partijen kijken dan ook uit naar een goede samenwerking en de komende periode zal Steensma alvast kennis gaan maken met de spelers en speelsters van de selectie.

K.V. Lemmer